Ammattitaitoiset kaivinkonetyöt pihalla ja rakennuksilla Hämeenlinnassa

Kysy lisää kaivinkonetöistä

Kaivinkonetyöt ovat paikallaan, kun täytyy kaivaa suuria ojia tai tehdä maansiirtoa esimerkiksi rakennustyömaalla. Käytössämme oleva kaivinkone soveltuu hyvin rakennustyömaille. Sami Mynttinen tekee suuretkin kaivinkonetyöt Hämeenlinnan, Janakkalan, Hattulan ja Rengon alueella ja joustavasti muuallakin Etelä-Suomessa ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja yritykset, jotka tarvitsevat raskaan luokan kaivinkonetta työmaalleen. Ota yhteyttä ja kysy lisää kaivinkoneemme saatavuudesta.

Kalusto

Käytössämme on 13 tonnin pyöräalustainen kaivinkone, jolla pystymme tekemään sujuvasti suurenkin luokan kaivutyöt. Näihin töihin kuuluvat erilaiset maanrakennushommat ja ojitukset. Minikaivurilla puolestaan hoituvat pienemmät ojitukset ja pihan kaivut. Yrityksille ja yksityisille suunnattu kaivinkonepalvelumme vastaa kaikkiin kaivutarpeisiin.

Maanrakennus ja -siirto

Maansiirto- ja kaivutyöt ovat arkipäivää monilla rakennustyömailla. Kaivinkoneellamme hoituvat maa-ainesten kuormaukset ja muut maanrakennustyöt erittäin sujuvasti. Teemme lisäksi rakennusten pohja- ja perustustyöt asiakkaan toivomalla tavalla. Jätä siis rauhassa maanrakennuksen kaivutyöt meidän kontollemme, niin voit itse keskittyä muihin hommiin.

Kunnallistekniikka

Kunnallistekniikka vaatii asianmukaisten ojitusten kaivamista. Teemme tarvittavat kaivutyöt asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kunnallistekniikan asentamisessa on tarkkuudella ja hyvällä kaivutyöllä väliä, joten nämä kaivutyöt on syytä antaa ammattilaisen hoidettavaksi. TMI Sami Mynttinen on kokenut kaivinkoneurakoitsija, joten sinun ei tarvitse huolehtia työn laadusta.

Ojitus

Pikkuojat kaivetaan minikaivurilla ja suuret ojat suuremmalla kaivinkoneella. Teemme pienet ja suuret salaojitukset kotitalouksien ja suurempien kiinteistöjen tarpeisiin. Käytämme aina työmaalle sopivaa kaivukalustoa eli joko minikaivuria tai suurempaa 13 tonnin kaivinkonetta.