MONIPUOLISET MINIKAIVURITYÖT Hämeenlinnassa

Tee tilaus minikaivuritöistä

Minikaivuria kaivataan apuun, kun pihaasi tehdään salaojituksia, sadevesijärjestelmiä ja kaapeliojia. On tärkeää, että tontilla liikkuva vesi ohjataan järjestelmällisesti poispäin. Näin se saadaan ammattitaitoisesti johdettua sinne, missä se ei haittaa taloasi tai pihaasi.

Sami Mynttinen minikaivureineen tulee minne vain Hämeenlinnan, Janakkalan, Hattulan ja Rengon alueella ja joustavasti jopa muualle Etelä-Suomeen. 

Sadevesijärjestelmät

Laadukas sadevesijärjestelmä kuljettaa katolta ja pihalta tulevat sadevedet hallitusti pois. Järjestelmään kuuluvat muun muassa putket ja rännit, joiden avulla vesi johdetaan sadevesikaivoon. Näin ikävät lammikot ja muut hulevedet eivät häiritse pihaasi.

Kaapeliojat

Kunnollisen kaapeliojan kaivu kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Ojien syvyys on tarkkaan määritelty, ja niiden pohjat tulee tasoittaa erityisen huolella. Sami Mynttinen kaivaa kaapeliojat juuri sinun tarpeisiisi!

Salaojitus

Salaojituksella huolehditaan, ettei rakennuksen ympärillä liikkuva vesi pääse tekemään tuhojaan rakennukselle. Salaojat kaivetaan rakennuksen ulkopuolelle, ja niiden avulla ohjataan vesi poispäin talosta.